Ima ljubavi koje mogu protiv sveta, ali ne mogu protiv ponosa

“Pitanje srodnih duša je intrigantno za većinu ljudi. Srodne duše predstavljaju moćnu i jedinstvenu energiju. Sudbina i vreme su dva najvažnija elementa u susretu dve srodne duše. Ovo su specifične inkarnacije koje se ponavljaju na obrascima vremena iznova i iznova. Njihov izazov u ovom životu je da pronađu jedni druge

Srodne duše odlikuje vrlo snažna magnetska privlačnost. One se uvek kreću istim putevima pre nego što se susretnu, dešavaju im se “neobjašnjive slučajnosti” (u isto vreme, ali na različitim mestima, razvode se od bivših partnera, izgovaraju iste reči, rečenice, pomisle na isto ili osećaju isto, vrlo su sličnih energija i temperamenta). Snažna energija koja je uočljiva već pri prvom susretu donosi i određen emocionalni naboj. Imamo osećaj da tu osobu poznajemo jako dugo.

Kada se susretnu, a potom razidju, srodne duše se živopisno sećaju svakog susreta i pamte svaki detalj vezan za partnera (način na koji je sedeo, hodao, pričao, na koji ih je gledao, kako im je pričao, gde se nalazio u prostoru itd). Čak i ako se rastanu, srodne duše se, težeći jedna drugoj, vrlo često ponovo sastanu.

Ovo je najverniji oblik ljubavi koji postoji. Srodne duše su skupine duša koje putuju zajedno u mnogim životima. Kada pomislimo na svoju srodnu dušu, pomislimo na bogat ljubavni i romantični odnos. Ipak, kroz svoju srodnu dušu moramo naučiti i određene lekcije. jer u ovakvim odnosima veoma često ima previše izazova. U tom pogledu, postoji određena hijerarhija kada je u su u pitanju srodne duše, odnosno karmički odnosi. Postoje različite vrste srodnih duša, u skladu sa različitim vrstama životnih lekcija koje su im date.

No, bezobzira na sve, srodne duše uvek osećaju duboku ljubav jedna prema drugoj, kao i međusobno poštovanje. Čak i ako je njihov odnos s vremena na vreme težak, one podržavaju i neguju jedna drugu u svojim ambicijama, željama i dostignućima, na svim nivoima – fizičkom, mentalnom,  emocionalnom i duhovnom.”

(izvor: FB stranica “Bioenergija i moć energija”) 

Prevedi »