Tantra je, zahvaljujući meni, konačno zaživela i u Srbiji. Ja sam prva i, za sada, jedna od malobrojnih u Srbiji (i šire) koja je kvalifikovani tantrički maser i instruktor tantričkog seksa. Jedina sam koja na ovim prostorima posedujem WATP sertifikat i akreditaciju (World Assotiation of Tantra Proffesionals). Osim što sam profesionalac, imam preko 10 godina bogatog iskustva u radu sa klijentima, kao i talenat i mnogo ljubavi za posao kojim se bavim.

U svojoj dosadašnjoj praksi imala sam najrazličitiju strukturu klijenata – od seksualno blokiranih do seksualno rasplinutih, od vrlo mladih do onih starijih, od manje obrazovanih do visokoobrazovanih, od onih iz unutrašnjosti Srbije do onih koji dolaze iz gradova, od Srba i Balkanaca, preko Evropljana, do Azijata – i još mi niko od njih nije došao sa, makar i minimalnim, poznavanjem tantre. Čak i oni koji su, negde na Zapadu ili Istoku, probali tantričku masažu, nisu dopirali do suštine tantre. Ipak, moram da pohvalim svoje klijente, i to sve do jednog, jer im ego nije prenaglašen i vrlo su otvoreni ka primanju novih saznanja. Što je dobro.

Moje usluge su stručne i ozbiljne, ali sam, s druge strane, vrlo prilagodljiva i strpljiva sa klijentima, otvorena za sva njihova pitanja i ne teram ih da prime nešto na šta u datom momentu nisu spremni. U tantru ih uvodim polako, ali vrlo profesionalno i interaktivno, i često dobijam pohvale da sam temeljna, posvećena i zanimljiva, što je najlepši kompliment koji mogu da dobijem, lepši od bilo kojeg drugog!

Ne propustite ni naše kurseve (više o tome na stranici Predstojeći kursevi). Moje usluge vam garantuju, ne samo maksimalno zadovoljstvo, već i potpunu transformaciju svesti i načina gledanja na ljubav i život, a nakon toga ćete sigurno poželeti da postanete moj redovni klijent. Osim toga, ono što možete dobiti kod mene razlikuje se i na terapeutskom, i na etičkom, i na pravnom nivou od većine usluga na koje nailazite na raznim drugim sajtovima.

Ako ste usamljeni, ako ne možete da se odlučite kome da se posvetite, ako vas je ostavila velika ljubav, ako mislite da ste najbolji ljubavnik i da vam nema ravnog, da ste nezamenljivi, ako osećate grižu savesti pri samoj pomisli na seks, ako imate preranu ejakulaciju ili ne možete da doživite erekciju…, tantra je ono što vam je preko potrebno! Jedina prava, izvorna, originalna, profesionalna tantrička masaža sada je na samo korak od vas!

Love and Light!

Vaša Kamala

Prevedi »