Bez obzira što vam reč masturbacija zvuči poznato, sa pravim znanjem možete doživeti potpuno nezaboravne užitke.Postoji više od 200 različitih tehnika za mušku masturbaciju, a spomenuću vam samo neke koje su po mišljenju engleskog seksualnog terapeuta, koji je svoja opažanja zapisao u knjizi “Art of Male Masturbation”, najpopularnije. Kod svih tehnika možete koristiti i lubrikant, što će još dodatno povećati užitak.
Pripreme za masturbaciju
Mnogi predlažu da muškarac pre same masturbacije pripremi sva priručna sredstva. To znači da svoju erotsku stimulaciju može da počne s primerenim vizuelnim materijalom. Za masturbaciju odaberite vreme i prostor, tako da ne postoji mogućnost da vas neko ometa. Među prethodne pripreme spada i briga o pripremi peškirića kojim ćete se kasnije obrisati. Najpre se opustite i uživajte, ne dodirujući odmah penis. Znak da ste spremni za biće par kapljica predsemene tečnosti na penisu.
Klizna tehnika
Kad se na penisu pojavi predsemena tečnost, prstima je nežno razmažite po celom nabreklom penisu. Vlažnost će na penisu delovati vrlo prijatno i omogućavati nesmetano klizenje prstiju. Penis masirajte vrlo lagano i samo prstima, a ne celim dlanom. Uz takvu tehniku ćete sve vreme osećati visoki stepen uzbuđenosti, a orgazam će se bukvalno prikrasti i biti neočekivan. Da biste povećali intenzitet orgazma, možete noge lagano da podignete od kreveta, samo nekoliko centimetara ili pod pravim uglom. Veće opterećenje trbušnih mišića povećaće i intenzitet orgazmičkih kontrakcija.
Stojeći s dvostrukim orgazmom
Preporučeni prostor za izvođenje ove masturbacije je kupatilo, jer omogućava privatnost, ogledala i lakše čišćenje. Kad masturbirate stojeći, vaš kardiovaskularni sistem je živahniji, što svakako utiče i na sveukupni doživljaj. Kad dodjete do stanja pred orgazam, osetićete stezanje u nogama, pre svega u bedrima. Pravi trenutak za to je kad osetite lagani orgazmički spazam prostate. Tada možete početi prestati sa masažom penisa i samo ga držati u dlanu. To će aktivirati predorgazmičku tečnost. Nakon izlaženja predorgazmičke tečnosti doći će do ištrcavanja gušće semene tečnosti, čemu će kumovati i snažniji orgazmički grčevi. U slučaju pravilnog izvođenja, ova tehnika će omogućiti doživljavanje dvostrukog orgazma, koji traje duže od uobičajenog.
Kineski položaj
Naziv potiče iz 19. veka, kada su ljudi po celom svetu zalazili u takozvane “opijumske brloge”, koji su se nalazili tamo gde se prodavao i pušio opijum. Vlasnici i zaposleni bili su obično kineskog porekla. Tehnika masturbacije u kineskom položaju znači da muškarac za vreme masturbacije leži na stomaku, pri čemu su Englezi, koji su zalazili u te brloge opijuma, često koristili izraz ‘Giving a little life to China’, što znači da je njihova sperma štrcala ka dole, prema drugoj strani sveta – Kini. Pored solo akcije mogli su da odaberu i opciju gde bi pod posebno izrađenim ležajem imali Azijatkinju, koja bi im dole pružala oralnu stimulaciju. Kod masturbacije te vrste potrebno je imati primereno ležište, najčešče su tu dva kreveta ili komplet ležajeva i garniture za sedenje. Ruka se ponaša kao vagina, dakle miruje, dok muškarac pomiče svoj penis. Na pod je potrebno staviti peškir, kako biste bezbrižno mogli da doživite orgazam.
Prevedi »