Dr Robert O. Beker je rekao da električna frekvencija ljudskog tela govori mnogo o zdravlju osobe. Čak je i Nikola Tesla govorio da bismo, ako bismo uspeli da eliminišemo uticaj spoljnih frekvencija na naš organizam, postali otporniji na bolesti. Dr Oto Varburg dobitnik je Nobelove nagrade za otkriće da ćelije ljudi imaju električni napon. Čak i danas naučnici priznaju da eterična ulja poseduju neverovatnu moć za zaustavljanje raka.
Naime, zdravo telo ima frekvenciju od 62-78 MHz, a razboljevanje počinje na 58 MHz. Druge studije su pokazale da negativne misli smanjuju frekvenciju u proseku za 12 MHz. Pozitivne misli podižu frekvenciju u proseku za 10 MHz.
Proučavanjem najpopularnijih eteričnih ulja današnjice, kao što su nana, đumbir, limun, grejpfrut, jasmin, lavanda, kamilica, timijan, ruža i cimet, naučnici su otkrili da ona mogu da se izbore protiv raka.
Naučnici su testirali antibakterijska svojstva i toksikologiju protiv ćelija raka kod ljudi. Brus Tainio sa Univerziteta Istočni Vašington razvio je uređaj za praćenje frekvencije koji prati frekvencije eteričnih ulja i njihov efekat na frekvenciju ljudi.
“Rak nastaje kada dođe do poremećaja DNK koda u jezgru ćelije”, rekao je imunolog Mahmud Suhail. On je naveo da neka eterična ulja mogu da sprovedu resetovanje DNK koda.
Činjenica je da neke frekvencije mogu sprečiti razvoj bolesti, a da neke mogu i da ih unište. Supstance na većoj frekvenciji uništiće bolesti na nižoj frekvenciji.
Treba napomenuti da se frekvencije terapeutskih etarskih ulja kreću od 52 do 320 MHz. Naučnici tvrde da eterična ulja cimeta, timijana, kamilice i jasmina mogu uništiti između 93% i 97% ćelija raka dojke.
Eterično ulje kamilice ima moćna antioksidativna svojstva, jače je čak i od antioksidativnih svojstava lavande, timijana, ruzmarina, žalfije i nane.
Još jedno moćno etarsko ulje jeste ulje tamjana. Ono efikasno uništava ćelije raka jer sadrži monoterpene, jedinjenja koja ubijaju ćelije raka na početku njihovog razvoja, sprečavajući njihovo napredovanje. Dr Suhail navodi da ima najmanje 17 aktivnih agenasa u eteričnom ulju tamjana.
Jedna žena iz Long Biča rekla je da je njenom mužu ostalo šest meseci života. Ona je zatim nabavila prirodno eterično ulje tamjana i mazala mu ga je na delu stomaka iznad jetre i malo pod jezik svakog dana.
Kada su sledeći put otišli kod lekara saznali su da se tumor čudotvorno smanjio. Za par meseci tumor se toliko smanjio da je lekar pristao da ga odstrani hirurški. Čovek je danas živ i zdrav i uživa sa svojom porodicom.
Petogodišnja devojčica sa tumorom mozga je primenjivala ulje tamjana i ulje sandalovine i potpuno se izlečila.
Žena po imenu Džeki Hogan imala je rak bešike i izlečila se pomoću eteričnog ulja tamjana. Druga žena je izlečila rak pluća. Treća je izlečila degeneraciju koštane srži i policitemiju.
Eterična ulja mogu da pomognu i u lečenju raka dojke, materice, leukemije, raka grla, pankreasa, prostate, kao i raka kože.
Prevedi »